Andra dygnet

Nu har vi kommit lite drygt halvvägs.

Hittills har vi haft en mycket lugn segling och just nu har vi 6 m/s och helt bakifrån. Vi går med endast gennaker (den lilla svarta) och tuffar på i 6 knop och solen lyser från klarblå himmel. Vi läser, lyssnar på bok eller sover och så rullar det på i skift om 4 timmar på dagen och 3 timmar på natten.

I går hittade vi vår första flygfisk på däck. Vi har hört att några har fått flygfiskar på sig när de sitter i sittbrunnen på natten. Den upplevelsen kan vi vara utan.

Allt väl ombord.
Vår position klockan 12
N 33’21,44
W 11’27,13
Kurs 200

Hälsningar
Jeanette & Fredrik

5 thoughts on “Andra dygnet

  1. Vilken spännande seglats ni är ute på. Det är så otroligt roligt att följa er. Jag ser fram emot att träffa er i Las Palmas. ⛵️??

  2. Hej Jeanette, härligt att höra. Det är ju viktigt med vila/vaken-passen när ni bara är två ombord. Vi var 7 pers på Salsa, men de vackra nätterna med stjärnor o mångata är magiska. Apropå de roliga flygfiskarna så såg vi stim både i Medelhavet o i Karibien. Dessutom fick en i besättningen en liten flygfisk-kompis i huvudet i sängen genom hyttluckan på natten, huhhh…. Ha en fantastisk tur/kram Karin

    • Åh vad kul Karin att ni redan hunnit med att segla även i Karibien. Snart är vi på G dit. Men huhhh så hemskt att vakna av en flygfisk huvudet 🙂 :-). Kanske ses vi någonstans på havet, kram Jeanette

Vad kul att du vill lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.