Colombia med kaffe

Som du säkert märkte så gick det inte att kommentera förra inlägget. Word Press hade uppdaterat och vi hade missat att kryssa i en ruta. Så nu räknar vi med dubbel dos av kommentarer!

På den vecka vi varit i Santa Marta (Colombia) har vi fått mycket gjort! Detta inlägg är fullt av bilder och en film. Det har varit upplevelserika dagar med utflykter och boende på hostel/vandrarhem i Sierra Nevada som ligger en timme med bil från Santa Marta.

Kaffeböna
På buske
Provsmakning av La Victoria kaffet från Minca
Tankning pågår av MC
Tankning pågår av bil
Specialtransport
Fiskebyn Taganga
Fågelskådning pågår
Vår första Tukan
Ser du Papegojan?
Kolibri
Magiskt!

Nu känner vi oss redo för lite vila, låter konstigt att man behöver vila t o m när man skriver det. På torsdag kastar vi loss från marinan i Santa Marta och seglar till Isla Rosario och där ska vi ”slappa” i några dagar. Den 17 december angör vi till Cartagena och förbereder båten för efterlängtat besök!

Jeanette & Fredrik

10 thoughts on “Colombia med kaffe

  1. Snögg Mack! 🤣🤣🤣 Jatte fina fåglar och sådant färskt kaffe hade varit gött. Har är det milt tack vare att det är El Niño år. På fredag drar vi dock till Flörida. Ska bli mysigt med beach och extra sol. KraaaaM

  2. Så härligt att se och föja er resa. Hörde att ni inte kommer hem till jul men att ni får besök där nere iaf.
    Ha de så gott
    Kram från mig

  3. Långfilm, underbart att se o höra att ni har det så bra. Om 10 dagar är det vintersolståndet här👍🏻

  4. Jag gillade verkligen förra seglingsfilmen. Jag såg också att ni uppgraderat fiskeutrustningen vilket ju gav resultat. Vi längtar till januari och att få segla med er en stund.

Vad kul att du vill lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.