God Jul och tanden är fixad

Vi börjar med tanden, Fredriks tand har nu fått en krona av Zirkonium och det ska tydligen var det bästa man kan ha och dessutom dubbelt så dyr som en krona av guld och porslin.

Zirkoniumkronan kostade hela 6000 pesos vilket motsvarar ca 3000 SEK och en vanlig krona av guld och porslin kostar 1500 SEK här i Mexico. Vår erfarenhet säger att det skulle ha kostat betydligt mer hemma i Sverige. Något att fundera på.

Crown Victoria

Vi kommer som tidigare sagt bli kvar här på Isla Mujeres över jul och som det ser ut nu firar vi också in det nya året här. Julafton firas med en Pot luck (knytis) här på marian och vårt bidrag blir köttbullar och Jansons frestelse. Anjovisen är lite annorlunda här men Jansons brukar bli okej. Vi blir ett härligt gäng och rapport kommer.

I övrigt så roar vi oss med yoga, cykelturer och folkligt umgänge.

Turister åker golfbil och travellers cyklar
Fredags BBQ på marinan
Julio vid grillen
4:e Adventsfika ombord Think Twice
Cykelutflykt i det gröna
Stridsbåt 90 från Sverige, läs mer här: https://en.wikipedia.org/wiki/CB90-class_fast_assault_craft

I julklapp kommer vi att få några reservdelar från Sverige som kommer hit med Mona och Pär, Mona är syster till Steinar som är kapten på den norska båten Numa. Mona och Pär kommer hit för att fira jul men också deras treåriga bröllopsdag. Och det roliga är att vi för tre år sedan var med på deras bröllop på ön Bequia i östra Karibien.

När det gäller julklapp/reservdelarna så är det inget allvarligt utan bara nya packningar till jollemotorns förgasare som har blivit lite inkontinent. Även babords lanterna har problem med att hålla tätt och har slutat fungera.

Fredrik har funnit Julefrid

Vi önskar alla en riktigt God Jul och vi hoppas att hinner med ett nytt inlägg innan året är slut.

Jeanette & Fredrik

4 thoughts on “God Jul och tanden är fixad

  1. God Jul och Gott Nytt År på er🤶🏻🎅🏻
    hälsar Staffan från hytta med 70cm snö o längdåkning, total kontrast mao😄

Vad kul att du vill lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.