70 liter färg senare

Vi hade ju startat vårt sommarprojekt innan vi drog i väg på MC till Norrland och vi kan nu meddela att vi äntligen är i mål. Okej några små detaljer återstår.

Vi behövde skylift på högsta punkten
Färdigt resultat

Vi har även fått nya grannar, men dem har vi inte pratat med ännu och de tror antagligen att det är proffsmålare som är här och jobbar, eftersom vi har målat från morgon till kväll och sedan försvunnit eftersom vi stupat i säng. Snart får vi nog ge oss till känna och berätta att det är vi som bor här.

Trädgårdshjälp av Fredriks föräldrar
Arne var förbi och sa hejdå innan återfärd till USA
Vi putsade även till honom i håret

Som om vi inte skulle fått nog så har vi nu köpt ut 40 liter täcklasyr och packat bilen med alla målningsgrejer för att dra till Fjätervålen/Idre för att måla familjens fjällstuga som behöver lite kärlek också.

På väg mot nya mål (ning)

Vi har nämligen tänkt spendera större delen av vintern i Fjätervålen och på så sätt försäkra oss om att få en riktig vinter som vi, hör och häpna, har saknat så mycket!

Buskuddens måleri
Jeanette & Fredrik

Nu börjar det likna en båt

6 thoughts on “70 liter färg senare

  1. Men jösses vad ni är flitiga! Men det förvånar mig inte att ni vill spendera vintern Norröver 😉 jag saknar snö, knarrande fotsteg och glimrande nätter i månsken. Löjligt men sant. Funderar på en vecka inDalarna eller Jämtland I typ december eller januari.
    Må bäst!

Vad kul att du vill lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.