7000 km senare

Det tog nästan en vecka, men nu börjar det kännas som att vi har landat! Vi hann hela vägen hem utan något regn och faktum är att vi inte har fått en droppe på oss sedan vi vände nere i Verona.

700 mil, 19 olika sängar i 5 länder på 21 dagar sätter sina spår och det har varit perfekt att ta det lugnt framför TV:n och OS-sändningarna. Nu har svenskarna kommit igång och vår puls höjts.

På vägen upp till båten passerade vi över den mäktiga Millaubron som 2004 var världens högsta bro på 343 meter, men 2009 så byggde kineserna en högre… Det var häftigt att åka över världens näst högsta bro.

Mäktiga Millaubron

När vi ändå är inne på världens högsta… i Belgien var vi vid världens högsta båthiss Strépy-Thieu. Tänk dig ett badkar som är 112 x 12 meter och som lyfter kanalbåtar 73,15 meter upp för vidare färd på kanalen.

Båthiss

Tillslut vill vi även berätta om ett boende utanför Köpenhamn som vi tyckte var en härlig upplevelse. Det var ett klassiskt Motell som var nyrenoverat i bästa 50-tals still med tillhörande Diner med milkshake och hamburgare. Det var bara rullskidskona som fattades och vi fick lite ”Fonzykänsla” för dig som vet vad vi menar.

Wittrup Motell
Sallie’s
Fredriks moster Evy och kusin Erika
Äntligen hemma

Och slutligen, vår vana trogen har vi satt ihop ett bildspel på vår resa, så ta en koppkaffe och res med oss i ca 10 minuter.

Nu ligger vi lågt ett tag och återkommer när det är dags att åka till båten – fortsatt trevlig sommar önskar vi.

Jeanette & Fredrik

6 thoughts on “7000 km senare

  1. Så morsomt dere har hatt det. Mange flotte bilder, og mange flotte minner. Kan tenke meg dere gleder dere til å overta Bushpoint 2.

  2. Ni är fantastiska som tar oss med på era äventyr!
    Superroligt och lärorikt som vanligt.
    Tack!
    Rickard

Vad kul att du vill lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.