God fortsättning på 2018

Vi önskar dig en god fortsättning på det nya året och hoppas att tomten kom med många fina klappar. 

Nu åker vi tillbaka till båten som ligger på Antigua och första veckan får vi sällskap av dotter och pojkvän som kommer segla med oss en vecka och det ser vi jättemycket framemot. Det har varit mysigt och roligt att vara hemma och fira Jul och Nyår, men vädret hade kunnat varit lite roligare.

Under helgerna har vi även haft tid att skissa lite på våra fortsatta segling planer. Efter att ungdomarna åkt hem sätter vi kurs upp mot St Martin, Jungfruöarna och Puerto Rico innan vi vänder om och tar sikte på Bonaire. Där avslutar vi med att dyka i någon vecka eller två innan vi lägger upp båten på Curaçao under orkansäsongen. I början av maj 2018 flyger vi hem och har sommarlov i Sverige.

Vi har anmält oss till OCC Western Caribbean Rally som kommer att starta på Curaçao i november. Ett rally är en eskadersegling där flera båtar seglar tillsammans. Färden kommer att gå från Curaçao via Aruba, Colombia, San Blas, Panama och Honduras för att så småningom avsluta i april 2019 i Belize. 2016 var första gången rallyt gick av stapeln och vad vi förstått var det mycket lyckat, så rally 2018 blev fulltecknat direkt!

Men som du vet sedan tidigare ”Sailing plans are written in sand at low tide”.

Jeanette & Fredrik

4 thoughts on “God fortsättning på 2018

  1. Hej och god fortsättning på det nya året !
    Låter spännande med OCC Western Caribbean Rally.

    Hoppas att allt är bra med familjen.

    Sail fast live slow

    //Mats

Vad kul att du vill lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.