Ungdomen har flugit sin kos

Nu har dotter Ebba med pojkvän Philip lämnat oss och sitter på planet hem efter drygt en veckas segling. Vi har haft mycket bra dagar tillsammans och vi har njutit av deras sällskap. Vinden har varit ganska kraftig och det har kommit några regnskurar så vi har hållit oss runt Antigua och dess 365 stränder.

Rom punch på Skullduggery är obligatoriskt när man är på Antigua

Även Shirley Heights är obligatoriskt (finns sämre ställen att pussas på)

För att ungdomarna skulle slippa det torftiga seglarlivet för en dag så besökte vi restaurangen Boom i English Harbour där kan man äta lunch och njuta i poolen.

Philip har briljerat på flera sätt bl a har han visat sig vara en mycket bra kock och har bidragit med flera nya recept till vår båtkokbok. Vad säjs om ”Stickans Båtpytt” och ”Linguine a la Philip”.

Vi har även lyckats få ungdomarna att följa med på några morgonpromenader.

Nu tar vi sikte på St Kitts och Nevis och sedan vidare till St Bart. Så småningom seglar vi till St Martin där vi förhoppningsvis kommer att träffa våra kanadensiska seglarkompisar som vi inte sett sedan förra säsongen. De lämnade sina båtar på St Martin över orkansäsongen och det har i alla fall gått ganska bra eftersom vi vet att deras båtar nu är i vattnet och flyter. Det ska bli spännande att höra deras berättelser och dem hoppas vi på att få återkomma om.

Jeanette & Fredrik

9 thoughts on “Ungdomen har flugit sin kos

  1. Segla lugnt! Ser mysigt ut med ungdomarna ombord. Nya recept är ocksa alltid super. Sköt om er! Kramar

  2. Känns konstigt att se era bilder. Saknaden infinner sig snabbt särskilt som vädret är urtrist här hemma. Saknar ert härliga sällskap också😘. Ta väl hand om er och fair winds👍Kramar från Cavatina

Vad kul att du vill lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.