Goda Nyheter

Nu har vi kommit in en bit i februari och passerat både alla hjärtans dag och fettisdagen och den senare var den vi firade mest. Vi tjuvstartade redan på alla hjärtans dag med att baka semlor och firade dagen lite.

Jeanettes kusin Maria och hennes man John med barnen Alexander och Julia kom till oss och åkte skidor. Med tanke på vädret så valde de helt rätt vecka för när de lämnade så mulnade det i dubbel bemärkelse.

Tidigare i februari besökte vi våra vänner Jocke och Annika i Hede och där stod skoteråkning på programmet. Självklart föreviga vi detta på film, för det är inte var dag vi åker skoter. Filmen är kanske lite lång, men vi hade i alla fall roligt.

Nu till de goda nyheterna och det gäller båtbygget. Vi har haft kontakt med varvet igen och vi blev positivt överraskade beträffande leveranstiden. Som du vet hade vi börjat ”måla fan på väggen” och förberett oss på förseningar. Varvets budskap var att sjösättning 15 juni kommer bli tufft, men innan sista juni ska de i alla fall vara klara om inget större händer.

Så nu går vi in i steg två och kommer ha täta kontakter med varvet för det är många saker vi ha kvar att bestämma. Tyvärr har vi inte fått några nya bilder, men de kommer vi bjuda på i nästa inlägg.

Jeanette & Fredrik

2 thoughts on “Goda Nyheter

  1. Det var gode nyheter ja. Og dere har jo hatt en flott vinter. Kan tenke meg dere gleder dere til å komme til Frankrike og nye Bushpoint 🙂

Vad kul att du vill lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.