Inbudan till hamburgerkväll

Nu har vi varit hemma i en vecka. Vi trodde nog att det skulle kännas lite konstig att komma hem och inte bo på båten. Men det känns helt normal och inte alls som att det var 9 månader sedan sist! 

Lördag den 17 juni har vi öppet hus för alla som har följt oss på bloggen under dessa månader. Ja, du läste rätt alla. Vi vill gärna träffa alla och det innebära även dig som vi inte känner sedan förut eller att det var jättelänge sedan vi sågs. ALEX, som var den som gissade rätt på vår ankomsttid till St Lucia, hoppas vi speciellt har tid att komma!

Vi drar igång redan klockan 15 så att du som har andra åtaganden kan komma förbi en stund och säga hej! Vi bjuder på hamburgare och något att dricka och fortsätter hela kvällen – Välkommen!

Skicka oss ett mejl på info@bushpoint.se och berätta att du kommer så att vi har tillräckligt med proviant. Just det, vi bor på Resarö/Vaxholm, vi skickar adress och telnr. när du mejlar oss.

Åter igen välkommen!

Jeanette och Fredrik

3 thoughts on “Inbudan till hamburgerkväll

  1. Welcome back! Look forward to meeting up and hearing more about your travels! Unfortunately it won’t be on the 17th as we will be celebrating an 80th birthday in Småland!😊Kram

  2. Tack för inbjudan. Vad roligt, men det blir lite långt för oss att ta oss denna gång.
    Kramar Birgitta och Micke

Vad kul att du vill lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.