Nu smider vi planer

Vi hade mycket sköna påskdagar hos Arne i Orlando. Dagarna startade vi med långpromenader, vi badade i poolen, åt för mycket mat och spelade sällskapsspel. Mest spelade vi Farkle som är ett lättsamt tärningsspel och en kväll spelade vi Monopol. Vi kan väl säga att kvinnlig list övergick männens förstånd trots att Centrum och Norrmalmstorg inte ingick i fastighetsbeståndet.

Spelhålan
Vandring i Split Oak Forest Orlando
Rådjur med svans?

Nu är vi åter i båten och har återgått till våra rutiner med träning och vi är ju väldigt lyckligt lottade som kan röra oss fritt och bl a cykla och handla när vi vill. Flera båtar som vi känner ligger ankrade i vikar på öar i Karibien och är riktigt vingklippta, de får i princip bara vara på sin båt och inte ens simma runt den! Vi kan förstå att folk börja känna av lappsjuka, men det engelska uttrycket ”cabin fever” är kanske ett bättre uttryck när man befinner sig på en segelbåt. Saxat från wikipedia ”En person som fått lappsjuka känner ett starkt panikartat begär av socialt umgänge vilket gör att personen i fråga känner sig instängd. Tillståndet botas genom att träffa andra människor”.

Gymråttan ❤🙂

Vi är med i seglargrupper på Facebook och i dem har det börjat smidas hemseglingsplaner. Vi har som du vet flera idéer och våra tankar snurrar för fullt så nu har även vi börjat hamra på en plan.  Vi tänkte dock lämna den som en sk. cliffhanger, så att du har något att se framemot till nästa inlägg. Dessutom behöver vi sova på saken!

Jeanette & Fredrik

3 thoughts on “Nu smider vi planer

Vad kul att du vill lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.