Vi klarade det!

Igår kväll höll vi vårt föredrag från 0-10 000 NM. 61 stolar var utställda på Sjömansskolan på Långholmen och precis kl 19:00 var samtliga stolar fyllda och vi kunde börja föredraget. Vi hade inte känt någon nervositet, men precis innan vi började kom den smygande, men så fort vi kom igång släppte den.

Det var jätteroligt att hålla föredraget och våra åhörare verkade också tycka att det var kul. Vi hoppas att vi lyckades att inspirera några av åhörarna till att, om möjligt, bli än mer övertygade om att långsegla är bland det bättre man kan göra. Efter alla föredrag som vi har varit åhörare på, så ser vi vårt föredrag som payback till OSK (Oceanseglingsklubben) som varit en fantastisk källa för inspiration och kunskap inför vårt seglingsäventyr.

Jeanette & Fredrik

Ps. Det gav mersmak att hålla föredrag, så vem vet, det kanske blir fler gånger.

4 thoughts on “Vi klarade det!

    • Hej kusin – det blev bra men jisses vad vi förberedde oss – vi har kvar presentation så vi kan visa i sommar om du kommer hem? Kram till dig och familjen

  1. Så kul att höra och återigen se många bilder. Ni var väldigt duktiga och roliga att lyssna på😁

  2. Vi var på plats och lyssnade. Ni gjorde det riktigt bra. Det var underhållande, allmänbildande och upplyftande med fantastiska bilder.
    Snyggt!
    Christel och Johan

Vad kul att du vill lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.