Vi ligger kvar

Vi börjar med att berätta att allt är bara bra med oss. Vi roar oss med olika saker och motionerar med cykling, långa promenader och Yoga och en dag cyklade vi till stranden.

Det finns även tid för att diskutera och fundera på olika saker förutom Covid-19.

Seglingsplaner diskuterar vi dagligen och kommer fram till samma sak varje dag, det är allt för tidigt att kunna planera något. När det väl lugnat ner sig, för det kommer det ju att göra förr eller senare, då kommer vi att ha massor med alternativ att ta ställning till, men fram till dess sitter vi, bokstavligt, still i båten.

Samkväm på marinan

I torsdags hade vi riktig höjdarunderhållning! Eftersom marinan ligger inom synhåll från Kennedy Space Center fick bevittna en Atlas raket skjutas upp och det var vi naturligtvis tvungna att föreviga på film. Det var fler raketer planerade kommande dagar men tyvärr har de blivit uppskjutna… (ha ha ha).

Vi hoppas att du uppskattar filmen även om Arne inte var speciellt imponerad. Men det kan ju bero på att Arne jobbat på SVT som fotograf och filmat det mesta runt om i världen.

Jeanette & Fredrik

6 thoughts on “Vi ligger kvar

  1. Kul att ni mår bra och väldigt trevlig att följa er resa.
    Vi besökte Space center 2005 dock ingen uppskjutning vid det tillfället, extra kul att se denna som väcker härliga minnen….

    Take care!😎
    Christina & Hans

  2. Döm om förvåningen när Atraxia för några år sedan seglade från Florida till Bahamas och plötsligt en natt såg en sådan där nederdel till en raket falla ner i havet med ett rött sken till svans…!

  3. Vilken upplevelse att ha sett en uppskjutning. Det bjöds inte vi på, bara en låst grind. Jättebra film. Är bara lite avis😄Ha det bra ❤️😃

Vad kul att du vill lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.