Åter till bubblan

På söndag är det dags för oss att återvända till båten eller som sonen utryckte sig när han åkte tillbaka till Lund efter sommaruppehållet ”Nu ska jag tillbaka till bubblan” och så känns det även för oss. Livet på båten är lite som att leva i en bubbla, man är inte lika medveten om världen runt om kring och det blir lite enklare på något sätt. Det är inte lika mycket saker runt omkring som snurrar och att förhålla sig till. Det är bara vi och vår båt. Visserligen är det många andra båtar och vänner runt omkring, men de har ju också sin lilla bubbla.

Lika mycket som vi längtade hem i våras, längtar vi nu tillbaka till båten och tvåsamheten som är mycket påtagligare när vi är där. Vi tror att även denna säsong kommer vara spännande eftersom vi kommer besöka länder och städer som inte bara existerar på grund av turism utan har en historia som sträcker sig otroligt mycket längre tillbaka än till kolonialtiden i Karibien.

Vi kommer även denna säsong försöka vara flitiga med inlägg, eller som vi ser våra inlägg, som ett nutida vykort.

Så om du hänger med kommer du få vykort från intressanta platser, vad sägs om Curaçao, Aruba, Colombia, Panama, Guna Yala (San Blas), Honduras, Guatemala och Belize.

Jeanette & Fredrik

20 thoughts on “Åter till bubblan

  1. Woohooo! Låter jatte spännande. Ser fram emot alla vykort. Synd vi inte kan skicka Till båten. Happy Landing at the ABC islands. Kramar från 🇺🇸

  2. Vi önskar Er en riktigt härlig resa, kul att få följa med Er… Jörgen o Marianne i Täby

  3. Saknar er redan. Trist att vi inte hann träffas igen efter sommaren. Ska bli spännande att följa er. Särskilt som vi är sugna på att göra samma resa. Kramar🤗

  4. Önskar er en fantastisk seglats!! In i bubblan bara, så kan vi andra köra hamsterhjulet under tiden 🤪 Så glad för er skull!! Vi ses till sommarn!
    Kram/Johan

Vad kul att du vill lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.