Dags för en film igen!

Efter positiv feed back på den förra filmen så har Fredrik gjort en ny, vi får se vad du tycker om den. För att se filmen måste du gå till hemsidan. Enklast gör du detta genom att klicka på någon av de blåmarkerade länkarna i mejlet.

I kväll kastar vi loss och går mot Kristiansand i Norge.

15 thoughts on “Dags för en film igen!

 1. Härliga miljöer ni seglar fram i man njuter verkligen av att följa er resa. Kanalen ni seglade fram i mot Marstrand heter Albrektsunds kanal och det stämmer visst att Gyllenhammar bodde vid fyren mittemot Societetshuset på Marstrand. Så du var helt rätt på Fredrik. Ha en go tur till Norge!

 2. Vilken resa ni påbörjat! Blir otroligt spännande att följa. Kunde inte sova så jag hat sträckläst er blogg ?
  Så otroligt intressant och med all info är jag nästan beredd att göra samma sak. Känner pirret vid planering genomförande och därefter njuta ?
  ARC så kul. Ser och följer jag varje år ? Seglar förbi utanför mig. Ni är varmt välkomna till boende och mat ( tvätt kanske?) om ni vill .

  • Vad kul att du hittat oss och tack för erbjudandet, det ser vi framemot! 🙂 Och eftersom du följer bloggen har du koll på när vi närmar oss, men det blir nog i början av november 🙂

 3. God morgon på er ?❗️????
  Å va härligt ni ser ut att ha det – så roligt att föja er på färden – själva ska vi ha vårstädning i Vaxmora idag. Jeanette jag har oxå läst boken – jag tyckte att kapitlen om Marstrand var bäst – kungen kom på besökt o man dinerade i fina klänningar. Lycka till på färden ser fram emot nya filmer Fredrik – kolla in Atlantveia fina broar innan ni kommer fram till Kristianstad. Kramar från oss ❗️Igår blev vi dubbel farmor o Farfar ??❗️??

 4. Ni får öka farten för annars hinner jag ifatt er….:-) all ny teknik klar i masten, allt kablage och genomföringar klara så kolla i backspegeln… 🙂

 5. Väldigt fina filmer och så kul att höra era kommentarer. Vi längtar redan till nästa film. Ing. Johan fattar inte hur det funkar utan en riktig köl?. Själva sitter vi och tittar ut över inloppet till Norrtäljeviken och dricker ett glas bubbel. / kram till er

  • Ja, du Johan om du med köl menar en vikt under båten, så har vi ballast. Vårt centerbord har vi för att kunna hålla kursen på kryssen. Men Fredrik lovar att gå igenom det noggrant på nyårsafton över ett par Guldkant 🙂 eftersom du lovat ta med punsch!

Vad kul att du vill lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.