FILM TIME!

God söndag på dig!
Äntligen har vi lyckats få upp en film, så nu blir det film time – ”Melodikrysset i Paradiset”.

Vi är nu i Jolly Harbour på Antigua och igår hade vi ett härligt ”svenskmöte” med segelbåtarna Cavatina, Ultimo och Yasmine.

Under veckorna som kommer ska vi segla runt Antigua och till Barbuda. Mellan den 19-25 april är det Antigua Classic Yacht Regatta och då tänkte vi ligga på första parkett i Falmouth Harbour för att njuta av skönheterna.

Jeanette & Fredrik

10 thoughts on “FILM TIME!

  1. Äntligen har även jag internet!!!! Så underbart! Vi har njutit av alla tre filmerna i sträck, lite hackigt men oj oj oj. Vi avslutade med Classic Race och hade ståpäls av alla vackra detaljer. Härligt med katten men vars e hunden 🙂 Ni nämde Canarieöarna men sådant vatten hittar vi bara i lugna vikar….. Här är storm på väg in och jag hoppas ni får fortsatt bra vind, blått vatten, ännu mer god mat o dryck inte minst kultur och Fredrik, jag hejar på dig! Back gammon ni har väl fler spel …..

    • Wi-fi är speciellt underbart när man varit utan 🙂 Jättekul att du gillar filmerna och du var nog först med Regatta bildspelet. Det blev bra för Fredrik att du hejar på honom för han vinner nästan hela tiden, så nu kan du få heja på mig 🙂 och av alla spel är Backgammon en favorit liksom Memory.

  2. Fy för Sören!! Vilken fantastiskt fin film! Hade det inte varit en så strålande vårdag här hemma hade jag sagt upp mig på stört och suttit på första bästa plan till Antigua.

Vad kul att du vill lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.