Med bravur godkänt

Besiktningen av båten gick mycket bra och besiktningsmannen hade inte en enda sak att anmärka på och det är vi naturligtvis mycket glada för!

Nu är båten överlämnad till de nya ägarna eller rättare sagt båten är flyttad till in Harbortown Marina. Där ville de nya ägarna ha båten liggande tills de har möjlighet att komma till ner till sin båt, de är kanadensare och kan inte resa in i USA för tillfället. Det kändes vemodigt att lämna Bushpoint och hade det inte varit för att vi har en ny båt på gång hade det nog varit värre.

Flyget hem är bokat och vi räknar med att landa lördag morgon på Arlanda. Det gick väldigt fort med allt på slutet!

Tydligen är munskydd obligatoriskt på flygplanen
Så vi tillverkade egna

Nu har vi bara kvar att tacka Arne och det blir inte det lättaste! Han har varit till en otroligt stor hjälp för oss! Utan Arne hade det varit mycket svårt att få till allt och framför allt hade vi inte haft lika trevligt och kul. Vi tror Arne tyckt att det varit trevligt och att det kommer bli lite tomt efter oss, fast han kommer nog tycka att det är rätt skönt att få tillbaka sitt hus som vi ockuperat. Men riktigt så lätt kommer Arne inte undan, för om några veckor åker han till Sverige och då kommer vi att våldgästa honom på Huvudskär! Tänk att som av en händelse få möta en ny människa och sedan får en vän för livet, det är fantastiskt att vara med om!

Arne på skönhetssalong
Hårda Arne

Tidigare år när vi kommit hem till Sverige har vi gjort uppehåll med våra inlägg, men i år tänkte vi försöka fortsätta skriva. Dels för att vi tycker det är roligt och att det blir som en liten veckodagbok med bilder och allt och dels har vi ju den nya Bushpoint som ska ta form. Varvet hörde av sig och sa att de börjar svetsa i dagarna och vi kommer få de första bilderna om ca 2 veckor.

Så vi hoppas du vill hänga med även fast vi kommer att vara på hemmaplan ett tag framöver.

Jeanette & Fredrik

7 thoughts on “Med bravur godkänt

 1. Grattis så skönt för er!
  Välkomna till Sverige och tänk på avståndet även på flygplanet. När ni kommer till Sverige behöver ni inte fundera längre. Inga masker eller krav på avstånd ni kan börja känna att livet återvänder. Däremot rekommenderas avstånd… 😉
  Var rädda om varandra!

 2. Happy Landing at Arlanda!!! Gu’ va’ Skönt det kommer bli för er att komma hem alltsa.
  Kraaaaaaaamar från Michigan! ❤️

 3. Härligt syrran, tänk att ni kommer hem innan oss!!! Ketchupeffekten var det visst😂 Skall bli härligt att följa med er till Huvudskär och hälsa på Arne 🥰

 4. Va härligt att allt gick så smidigt.
  Säger välkomna hem och hoppas vi hinner ses nått i sommar.
  Kram kram

 5. Välkomna hem!
  Hoppas ni hinner med att träffa oss fasta Svedala bor också.
  Kram
  Berndt &Ulla

Vad kul att du vill lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.