En timme per dygn

Så efter en vecka hemma i Sverige är allting som vanligt igen!

Vanligt så till vida att det inte känns som att vi varit borta särskilt länge, det är ingen större skillnad på att vara borta två veckor på semester eller sju månader. Vi har noterat detta tidigare men nu efter fjärde gången, kan vi nog fastslå att så är det i alla fall för oss. Sedan är det ju detta med tidsskillnad, vi har hört att det tar ett dygn per timme tidsskillnad och efter 6 dagar hemma så går våra kroppsklockor någorlunda rätt.

Hur var det då att flyga hem? Om du varit på en flygplats riktigt tidigt en morgon när nästan inga människor är på plats och innan restauranger och butiker har öppnat, den känslan av öde, precis så var det! Visst fanns det folk, men eftersom flygplatserna är byggda för betydligt mer folk i rörelse, så blir det en öde och märklig känsla. Själva flygningarna var inga som helst problem förutom att vi var tvungna att ha munskydd hela tiden. Det var mycket lite service på flygplanen och vi fick en påse med förnödenheter när vi klev ombord och sedan fick vi servera oss själva.

Tack för allt Arne!
Skönt när det inte är någon kö i säkerhetskontrollen

Om vi kunde få alkohol eller inte tog vi inte reda på, eftersom vi tänker göra precis som förra året, dvs ett uppehåll för att få tillbaka glädjen till ett glas vin, öl eller varför inte en GT. Det blir nämligen en del slentrian drickande när man är på en båt och det är soligt och fint väder hela tiden. Så nu kör vi alkoholfritt fram till midsommar och vi vet av erfarenhet att nubben och den kalla ölen till sillen smakar fantastiskt gott då!

Så nu ska vi bara städa huset och pocka fram utemöblerna.

Jeanette & Fredrik

4 thoughts on “En timme per dygn

  1. Hjärtligt välkomna hem, vilket äventyr ni upplever !! Kul att ni är så coola under de något annorlunda omständigheterna som gäller för närvarande. Men jag tror inte någon som flöljer Er har väntat sej något annat !! Och va spännande som väntar !! BURR. Marianne o jag önskar Er en riktigt skön svensk sommar…

Vad kul att du vill lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.