Nu är bygget igång

Vi har hunnit med en del sedan sist. Bilar och motorcyklar är servade och besiktigade och motorbåten är i sjön, så nu kan sommaren komma och vi kan också berätta att i ”maskrosornaskrig” på gräsmattan har familjen Liljekvist just nu övertaget. Även om ”Fiskars” har ett mycket bra redskap för att plocka dessa rosor så är det ett drygt jobb. Vi har också hunnit med att ge dottern Ebba och sambon Philip en hjälpande hand i deras husrenoveringsprojekt. 

Bygg fika

På Morsdag uppvaktade vi båda våra mödrar och naturligtvis på tryggt avstånd. Vad passade bättre än att ta sig runt på motorcykel mellan uppvaktningarna genom det sörmländska landskapet denna vackra söndag, det var lite Änglagårds känsla över det. 

Fredriks systerdotter Sara som har flyttat ut på landet fick stå värd för uppvaktningen av Fredriks mamma. Vi hann även med ett litet stopp vid ”kalbrottsutsikten” i Forsby och för dig som kommer ihåg linbanan med korgar som gick över E4 strax innan Arboga, så kan vi meddela att den började här. Läs mer här om du vill veta mer: https://kalklinbanan.se/

Båtbyggandet

Så då kommer vi till sektionen båtbyggande. Vi har nu fått de första bilderna från varvet och det känns kul att vara igång. Men som du ser är det en lång väg kvar, vi tycker nog att det mest ser ut som revbenen på en val. 

Fortsättning följer. 

Jeanette & Fredrik

3 thoughts on “Nu är bygget igång

 1. Så morsomt med den nye båten. Bushpoint 2 🙂 Vi har akkurat kommet hjem og er fulle av jet lag.

 2. Vad kul att se dina föräldrar Jeanette o att din mor ser så fräsch ut. Jag antar att du satt bakpå på dundret…Ni har då fullt upp! Ha en fin sommar. Kram till er båda.

 3. Oj vad kul att följa bygget av nya båten!
  Hoppas vi ses, kanske susar ni förbi på hojen någon kväll till marinan i Kungsängen…

  Kram
  Carina & Conny
  Ultimo

Vad kul att du vill lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.