Oväntat besök

Nu har Oceanseglingsklubbens föredragssäsong kommit igång och det är ett säkert hösttecken. Vi var och lyssnade på våra kompisar Carina och Conny på båten Ultimo som berättade om sin resa. Det var extra kul att få höra om deras äventyr eftersom vi gick över Atlanten samtidigt och spenderade mycket tid tillsammans innan och efter Atlantöverfarten. Carina och Conny har tagit sig hela vägen till Thailand så det var ett intressant och spännande föredrag. Själva håller vi som bäst på att göra iordning vårt föredrag som vi håller på Oceanseglingsklubben den 25 november.

“Coronasäkrat” föredrag av Carina & Conny

Bushpoint håller på att få sig egen Yogalärare. I förra veckan drog Jeanettes utbildning igång så nu pluggas det för fullt och hålls yogaklasser för Bushpoints enda elev. Så det kan hända att du får inblick i yogans värld i framtida inlägg.

Yogastudio och klassrum
Hemma studion med Bushpoints enda elev

Vi har varit en sväng upp till Fjätervålen igen och denna gång fick vi finbesök av barnen med respektive. Barnen har varit nyfikna på hur allt såg ut eftersom de inte varit i Fjätervålen sedan 2007 och då var de bara 11 och 13 år gamla. Städjan bestegs också denna gång och man kan ju tycka att 3 km till toppen inte är så långt… men med 500 höjdmeter så blir man garanterat varm på ryggen.

Toppen
Hungrig blir man
Fjällkor på oväntat besök
Jeanettes gamla Edsbynskidor som dekoration
Ny hemmagjord bastulampa

Senaste nytt på båtfronten är att den är färdigsvetsad och har fått åka lastbil till lackeringen.

Jeanette & Fredrik

One thought on “Oväntat besök

Vad kul att du vill lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.