Arne på Huvudskär

Nu försöker vi oss på att göra ett inlägg via mobilen så får vi se hur det går och hoppas att det inte blir för konstigt.

Midsommar firades med sillunch och med hygglig avstånd till övriga deltagare och naturligtvis utomhus. På kvällen grillade vi tillsammans med syskon och respektive. Denna midsommar kommer nog gå till historien inte minst vädermässigt.

Fönsterputs inför midsommar
Mamma Maud
Grillning pågår
Grillkungen Johan

Ja, vädret går ju inte att klaga på och vilken fortsättning vi fick! Då passade vi på att åka ut och hälsa på Arne i hans stuga på Huvudskär i Stockholmsskärgård och där kan man snacka om utsikt! Stugan som Arne hyr är den gamla lotsutkiken där lotsarna satt och spanade ut över havet efter skepp som behövde lots. Eftersom Arnes far var en av dessa lotsar så har Arnes sprungit runt på här sedan barnsben och har bra koll på ön och öarna runt i kring.

Vi ger dig några bilder så att du kanske får en liten känsla av att sitta där uppe på berget. Man kan ju tro att Arne har varit slarvig när han målat stugan men faktum är att den är även ett sjömärke och därför är halva stugan röd och den andra vit.

Lotsutkiken
Panoramavy
Utsikten
Båtspaning
Vad har du på din tallrik Håkan?
Hammockhäng med Susanne, Håkan och Arne
Även Vincent fick plats

Vi forsätter att vara ute i skärgården och kommer förhoppningsvis teama upp med några kompisar bla. en tysk båt som vi träffade i Karibien för 3 år sedan.

Mer och detta i nästa uppdatering.

Jeanette & Fredrik

6 thoughts on “Arne på Huvudskär

  1. Det ser jo jettetrevlig ut. Vi feiret midtsommer i går. På båttur med gode venner. Vi må prates snart.

Vad kul att du vill lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.