Färgen torkar snabbt

Efter Huvudskär gjorde vi en övernattning på ön Borgen och sedan for vi vidare till Nåttarö för att träffa den tyska båten Hera.

Borgen – känd från filmen ”Sommaren med Monika”

Den som har bra minne kommer kanske ihåg att vi träffade dem säsongen 2017 i Karibien. Besättningen har nu växt till sig och även utökats. Daphne som 2017 var 8 månader är nu mera en tuff seglartjej på snart 4 år. Hon har fått förstärkning av lilla syster Adele på 7 månader. Vi kan inte annat än beundra familjen som seglar runt i denna vackra träbåt.

Nu kan man ju lätt tro att vi bara flöjtar runt och har det trevligt hela tiden. Men mellan varven försöker vi göra lite nytta också. Faktum är att vi har ett litet målningsprojekt pågående hemma iform av ett helt hus. Vi är dock lite fundersamma på om färgen torkade för snabbt i värmen den gångna veckan.

Färgen torkar snabbt

När det gäller båtbygget har det nu kommit så långt att båten är på rätt köl, dvs de har vänt skrovet.

Vi är sakta på väg norr ut på motorcykel och tar en liten omväg via Dalarna för att på torsdag möta upp med vårt resesällskap (Annika och Jocke) i Funäsdalen. Vi hoppas kunna ge lite rapporter och bilder från vårt vackra land i norr.

Tankad, packad och klar

Jeanette & Fredrik

5 thoughts on “Färgen torkar snabbt

  1. Kör forsiktigt och se upp for Santa’s renar. Hälsa alla och hoppas ni får tälta åtminstone en natt vid foten av Kebnekaise. 🙂 Kram pa er! Ser fram emot fina Norrlandsbilder. ❤️

  2. Trevlig resa 👍❗️Skönt att veta att ni inte bara lever semesterliv uran gör lite nytta oxå 😱🇸🇪
    Synd att vi inte är i Hedemora då hade ni kunnat kissa & sova över på färden 👍
    God tur ❗️

Vad kul att du vill lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.