Den här tiden…

För den intresserade kan vi börja med att tala om att vi har uppdaterat bloggen med lite nytt om vår nya båt. Så gå in på hemsidan och klicka på rubriken/fliken “Nya båten”!

Premiärdagen på utförsskidor bjöd liksom den i längdspåret på strålande sol. En backe öppnade och vi var runt 10 glada åkare som njöt av nypistad backe, minus 10 och sol. Vi ska dock vara ärliga och säga att dagen efter började det töa så snön försvann från träden, Men nu har det börjat snöa igen, så det ser ut att ordna upp sig inför mellandags- och nyårsåkning.

Sedan kom Erik och hans käresta Linn för att fortsätta sin karantän inför julen, för att se snö och få några dagarnas skidåkning. Efter vår karantän här uppe känner vi oss trygga att fira jul med en liten del av släkten.

Man blir ju trött av att åka skidor
Det är bra att kunna arbeta på distans
och distansplugga

Nu återstår bara att önska dig…

Jeanette & Fredrik

8 thoughts on “Den här tiden…

  • Vi var i frivillig karantän så att vi ska kunna träffa Fredriks föräldrar nu i jul och och inte smitta dem med Covid-19, eller något annat 🙂

 1. God Jul & Gott Nytt År önskar vi er också.
  Tack för alla spännande nyheter om ert nya fartyg.
  Jag förstår att ni längtar ut på haven igen.
  Var ligger er fjällstuga?
  MVH
  Claes & Birgitta

  • Hej på er 😊 Stugan ligger i Fjätervålen på ett lagomt skoteravstånd från Sälen med övernattning – Vi har sängplatser, hoppas vi ses – kramar från oss

Vad kul att du vill lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.